Beau van Erven Dorens heeft alle vertrouwen in het nieuwe RTL Late Night. De presentator gelooft dat het echt een succes kan worden, zegt hij in Veronica Magazine.

Beau is al druk bezig met de voorbereidingen van de talkshow, die wel een andere naam krijgt. "Ik heb al veel meegemaakt en ben vaak op mijn bek gegaan. Ik zie het als iets waar ik mijn tanden in kan zetten en geloof dat het echt een succes kan worden." De presentator weet dan ook al hoe hij het gaat aanpakken. "Je hoeft met mij niet over buitenlandse politiek te praten, maar wel over sociaal maatschappelijke onderwerpen. Al moet het vooral een vrolijk programma op de late avond worden. Het wordt wel een talkshow, maar niet hetzelfde als andere programma’s."

Article continues after the ad

Ervaring

De presentator heeft al wat ervaring als talkshowhost, in de zomer van 2017 presenteerde hij RTL Summer Night als vervanging van RTL Late Night. "Daar heb ik veel van geleerd; ik heb veel boeiende gesprekken gevoerd, het ritme van iedere dag meegekregen en steeds de beuk erin gegooid en de show veel aandacht gegeven. Op een positieve manier."

Ideale vervanger

Beau werd door die klus al gezien als ideale vervanger voor Humberto toen hij gedwongen moest stoppen. RTL koos echter voor Twan, die de dalende kijkcijfers moest opkrikken. Dit bleek echter geen succes. Aan zijn talkshowavontuur kwam in maart een einde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)