beau van erven dorens
beau van erven dorens

Het Gouden Televizier-Ring Gala zag er dit jaar anders uit dan normaal. Door de coronacrisis waren alleen de genomineerden welkom en zat er dus geen publiek in de zaal. Dat maakte de sfeer er echter niet minder om. De avond was nog steeds gevuld met veel spektakel, maar ook door een prachtig optreden van Danny Vera, die een ode bracht aan de tv-helden die dit jaar zijn overleden. Niet alleen de kijkers thuis waren enorm ontroerd, ook Beau van Erven Dorens noemde het optreden het hoogtepunt van de avond. 

Titel

De presentator was genomineerd voor Televizier-Ster Presentator. De afgelopen twee jaar mocht hij de award mee naar huis nemen, maar gisteravond ging de prijs aan zijn neus voorbij, omdat Tim Hofman de meeste stemmen van het publiek kreeg. Beau leek er echter niet te lang om te rouwen en had naar eigen zeggen alsnog een mooie avond. Zijn hoogtepunt: het prachtige optreden van Danny Vera, die het nummer Roller Coaster zong.

Titel

'Ik hield het niet droog. Zo mooi zijn de overleden tv-helden nog nooit geëerd', schrijft hij in een post die hij gisteravond na het Gouden Televizier-Ring Gala op Instagram plaatste. Zijn mening werd overigens ook gedeeld door het publiek thuis. 'Afscheid zoals het moet zijn, dank je wel. De waardering zal altijd blijven', 'Dit was ingetogen en zo mooi. Die eerste beelden van Aart en Hakim, zo intens en prachtig in beeld gebracht' en 'Mooiste en ontroerende moment van de avond!', was er na het optreden op social media te lezen.

Titel

Door de coronacrisis zag het Gouden Televizier-Ring Gala van dit jaar er anders uit dan normaal. Niet alleen werd het evenement zonder publiek gehouden, ook zat er dit jaar geen afterparty in voor alle genomineerden en aanwezigen. Beau hield daarom maar een afterparty thuis, samen met zijn vrouw Selly en zoons Bobbie, Tijn en Jan. 'Weer eens wat anders dan met een stuk in je kraag op een industrieterrein', aldus Beau.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afterparty Televizierringgala thuis! (Weer eens wat anders dan met een stuk in je kraag op een industrieterrein.) Helaas strijd om #zilverentelevizierster verloren, maar was mooie avond, met als hoogtepunten @gerard_joling en stuk met Danny Vera (ik hield het niet droog). Zo mooi zijn de overleden tv-helden nog nooit geëerd. Bedankt lieve mensen die op mij hebben gestemd! Volgend jaar beter! En gefeliciteerd winnaars en vooral Tim Hofman met z’n grandslam. Je hebt niet het spetterende feest wat je verdient te hebben met je ploeg, maar dat maken jullie vast wel goed :)) Bedankt #televizier en #avrotros voor organisatie. Nu: tosti’s, bier en vroeg naar bed! #televizierring

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.