Gisteravond, in weer een überspannende nieuwe aflevering van Miljoenenjacht, maakte Beau van Erven Dorens (47) zijn debuut als prijzenuitdeler. Na afloop van het spektakel in de studio, waarbij een machtig mooi bedrag gewonnen werd, aan Beau de taak om een gelukkige Postcodeloterij-deelnemer thuis te verrassen met datzelfde bedrag. Zijn eerste ‘overval’ werd een bijzonder vermakelijke.

More content below the advertising

Ze móest en zou erbij zijn

In Leiden belde de presentator aan bij een jong gezin, waarvan de vrouw, die hoogzwanger bleek, bij het zien van de camera’s als een razende naar boven vluchtte. Beau vond dat ze de grote onthulling – het gezin kon rekenen op en bedrag van maar liefst € 549.000 – niet mocht missen en besloot haar eigenhandig uit haar slaapkamer te trekken.

‘Doe even iets netjes aan’

Nadat we Beau de trap op zien stieren horen we hem praten met Stephanie. “Lieverd, kom nou even. Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden. Ik denk dat je dit echt wil weten”, probeerde Beau haar over te halen. “Doe iets netjes aan, je ziet er prachtig uit.”

Voor herhaling vatbaar

Beneden hield Beau een praatje met de man des huizes totdat Stephanie daadwerkelijk (en volledig beduusd) beneden kwam. “Ik zit in mijn pyjama! En dan kom ik op tv in mijn huispak!”, riep ze uit. Daarna brengt Beau hen het geweldig goede nieuws, terwijl twitterend Nederland inmiddels volop van zich laat horen. “Mag Beau dit alsjeblieft elke week doen?”, klinkt het meermaals in vele enthousiaste reacties.

Bekijk het heerlijke fragment in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders | Tekst: Flaironline.nl

Als het moet, kan meester-komiek André van Duin morgen duizenden mensen tegelijkertijd laten proesten van het lachen. Maar bij degene bij wie hij het liefst een lach op het gezicht zou toveren, lukt dat niet meer: zijn voormalige tv-collega Martine Bijl... 

Bij Martine’s voormalige medepresentator André van Duin is de gedachte aan Martine echter nooit ver weg. ‘Zeker niet. En al helemaal niet als er zulke mooie hoogtepunten te vieren zijn rond het programma,’ vertelt André aan Story. ‘Wat betreft Martine is dat natuurlijk een dubbel gevoel. Ik denk dat we inmiddels allemaal wel de conclusie hebben getrokken dat Martine niet meer terug gaat komen. Zeker na het lezen van haar boek.’ Met dat laatste doelt André op het aangrijpende boek Rinkeldekinkel dat Martine schreef over het drama dat haar trof. André zelf weet echter uit de eerste hand hoe het nu met Martine is gesteld.

More content below the advertising

Niet goed

Hij zoekt zijn voormalige bakmaatje nog geregeld op. ‘Zeker, om je een idee te geven: we zijn met de kerstdagen nog bij Martine en haar man Berend (Boudewijn – red.) geweest. Ook hem moet je niet vergeten. Ik denk dat mensen weleens vergeten hoe zwaar een dergelijke situatie ook voor de partner is. Hoewel Martine met het schrijven van haar boek een unieke prestatie heeft geleverd – ik heb tranen gelaten van het lachen en van het huilen –, kun je niet zeggen dat het op dit moment goed met haar gaat. Ze is echt wel depressief, wat ik me in haar situatie ook best kan voorstellen. Het lukt mij niet meer om haar aan het lachen te maken, om eerlijk te zijn. Dat is natuurlijk behoorlijk triest.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Toen zanger Douwe Bob vorige week een Edison won voor zijn nieuwe album The Shape I’m In, hield hij een opmerkelijke speech. Hij bedankte daarin zowel zijn ex-vriendin – ‘Zonder haar was dit album er niet gekomen’ – als zijn nieuwe vriendin.

Tegen zijn nieuwe liefde, die naast hem in de zaal zat, zei hij: ‘Bedankt voor het lijmen van mijn hart.’ Na afloop wenste Douwe Bob verder geen woorden aan zijn liefdesleven vuil te maken. Wel stelde zijn vriendin zich keurig voor aan Story: ‘Ik ben Anouk, de vriendin van Douwe Bob.’ Hoewel Douwe Bob zijn nieuwe liefde pas bij de uitreiking van de Edisons aan het grote publiek toonde, vormen de twee al maandenlang een liefdeskoppel.

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders