Gisteravond, in weer een überspannende nieuwe aflevering van Miljoenenjacht, maakte Beau van Erven Dorens (47) zijn debuut als prijzenuitdeler. Na afloop van het spektakel in de studio, waarbij een machtig mooi bedrag gewonnen werd, aan Beau de taak om een gelukkige Postcodeloterij-deelnemer thuis te verrassen met datzelfde bedrag. Zijn eerste ‘overval’ werd een bijzonder vermakelijke.

Ze móest en zou erbij zijn

In Leiden belde de presentator aan bij een jong gezin, waarvan de vrouw, die hoogzwanger bleek, bij het zien van de camera’s als een razende naar boven vluchtte. Beau vond dat ze de grote onthulling – het gezin kon rekenen op en bedrag van maar liefst € 549.000 – niet mocht missen en besloot haar eigenhandig uit haar slaapkamer te trekken.

‘Doe even iets netjes aan’

Nadat we Beau de trap op zien stieren horen we hem praten met Stephanie. “Lieverd, kom nou even. Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden. Ik denk dat je dit echt wil weten”, probeerde Beau haar over te halen. “Doe iets netjes aan, je ziet er prachtig uit.”

Voor herhaling vatbaar

Beneden hield Beau een praatje met de man des huizes totdat Stephanie daadwerkelijk (en volledig beduusd) beneden kwam. “Ik zit in mijn pyjama! En dan kom ik op tv in mijn huispak!”, riep ze uit. Daarna brengt Beau hen het geweldig goede nieuws, terwijl twitterend Nederland inmiddels volop van zich laat horen. “Mag Beau dit alsjeblieft elke week doen?”, klinkt het meermaals in vele enthousiaste reacties.

Bekijk het heerlijke fragment in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders | Tekst: Flaironline.nl

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP