Beau van Erven Dorens is het zat dat er in talkshows alleen maar gepraat wordt over de corona. De presentator wil dat er in zijn nieuwe seizoen andere gasten aanschuiven dan die hij nu ziet in talkshows.

Beau van Erven Dorens neemt vanaf 22 maart weer het stokje over van Eva Jinek op de late avond van RTL 4.

Article continues after the ad

Gezeik

'Ik kan zelf eigenlijk helemaal niet meer kijken naar al dat coronagezeik. Er wordt heel veel gepraat over de mensen, maar niet zozeer met de mensen en dat zou wel wat meer kunnen', zegt Beau tegen RTL Boulevard. 'Al die talkshows jongen, daar word je toch helemaal knettergek van.'

Bezige bij

Aan zijn tafel wil hij meer mensen 'die het betreft en die het aangaat', zegt hij. 'Ik heb er zin in.' De presentator heeft het druk de komende tijd, want naast zijn talkshow duikt hij in de wereld van de Amsterdamse wijk Floradorp. 

Floradorp

De presentator verdiept zich in de levens van verschillende bewoners van de wijk. Hij gaat met ze in gesprek over onder meer het oude dorpsgevoel van Floradorp.

In gesprek

Zo spreekt hij onder anderen met een een 60-jarige Ajacied, die de dood van zijn vrouw drie jaar geleden probeert te verwerken. Ook ontmoet Beau een Syrisch gezin van twee ouders en drie kinderen, die twee jaar geleden in Nederland zijn gekomen.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.