Acteur Beau Schneider (28) is dolgelukkig met studente Britt Reinders (20). Het was liefde op het eerste gezicht, maar toch weigert de acteur samen te wonen. "Ik denk überhaupt niet aan onze toekomst samen", vertelt hij aan Story. 

De eerste minuut

Aan Story vertelt Beau hoe hij zijn liefde heeft ontmoet: "Ik was in Venster 33 die avond, het restaurant van Cas Jansen in de Pijp in Amsterdam. Toen zag ik haar: een prachtig meisje, dat mij bovendien heel lief leek. Het klikte vanaf de eerste minuut tussen ons. Over werk hebben we het die avond niet eens gehad. Alleen maar over wat ons bezighield. Ik heb ook direct haar telefoonnummer gevraagd; ik wilde niet dat het bij die ene avond zou blijven."

Samenwonen 

"Ik moet er ook niet aan denken te gaan samenwonen. Britt en ik hebben het erg fijn samen en zien elkaar bijna iedere dag. Maar ik wil graag mijn eigen plek hebben. Dat ik gewoon alleen kan zijn wanneer ik daar behoefte aan heb", vertelt de acteur aan Story. 

Volgens Beau is het leeftijdsverschil niet van invloed op hun relatie. Het stel is nu al anderhalf jaar gelukkig samen.  

 

Terug naar huis... Het was heerlijk! ❤️ #curacao 🌞🌞🌞✈️😄

Een bericht gedeeld door BEAU SCHNEIDER (@bbschneider) op

 

 

Take me back please

Een bericht gedeeld door Britt Reinders (@brittreinders) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story, Instagram 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders