Het programma Beau Blijft Binnen, de show die Beau van Erven Dorens vanuit zijn huiskamer presenteert, heeft bij de tweede aflevering meer kijkers getrokken dan vorige week. Toen keken er 489.000 mensen en dat waren er vrijdagavond 644.000, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het programma eindigde hiermee op de negentiende plaats in de top 25 van meest bekeken programma's van de dag. Beau Blijft Binnen is door de presentator zelf bedacht en het idee is dat hij met mensen in gesprek gaat over onderwerpen die hen bezighouden tijdens de coronacrisis.

Article continues after the ad

Vooruitgang

De presentator had veel succes toen hij een zomer inviel voor Humberto Tan, die toen nog RTL Late Night presenteerde. Maar het succes sloeg om toen hij Twan Huys opvolgde. Beau worstelde lange tijd met tegenvallende kijkcijfers, maar RTL bleef volhouden te geloven in het talent van Beau. Daarom was het extra pijnlijk voor de zender dat ook de nieuwe talkshow van Beau tijdens de eerste uitzending weinig publiek trok. Gelukkig is er nu te zien dat er vooruitgang optreedt voor Beau Blijft Binnen.

De vrijdagavond

Het best bekeken programma van vrijdag was het NOS Journaal van 20.00 uur, dat door ruim 2,8 miljoen mensen werd gezien. Op de tweede plaats eindigt The Voice Kids van RTL, met 1,6 miljoen kijkers. Jinek was met een kleine marge de best bekeken talkshow van de avond. Met 1,27 miljoen kijkers bleef Eva Jinek Op1 van de NPO nipt voor. Het programma, op vrijdag gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, werd door 1,24 miljoen kijkers bekeken. M van Margriet van der Linden bleef met 997.000 kijkers net onder de grens van een miljoen steken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story Nieuwsbrief.