Het zou zomaar kunnen dat Beau van Erven Dorens binnenkort op televisie te zien is met een eigen late night talkshow. De presentator onthult dat hij met RTL in gesprek is over een eigen programma.

Na Humberto Tan en Twan Huys, is het wellicht de beurt aan Beau om een late night talkshow te presenteren. 'We zijn in gesprek,' bekent hij aan Marieke Elsinga in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic. De presentator zegt niet zomaar ja tegen een eigen talkshow. Hij wil niet dat zijn andere programma's eronder lijden. 'RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project zou ik allemaal nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten en waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe.'

RTL Late Night

Beau nam eerder het stokje van Humberto over in de zomermaanden van RTL Late Night. Kijkers waren lovend over de presentator, en hoopten dat hij Humberto op zou volgen. Uiteindelijk werd er voor Twan gekozen, maar dat succes bleef uit. RTL Late Night werd begin deze maand voor het laatst uitgezonden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders