Bastiaan Ragas is verscheurd door verdriet. Een dierbare fan is overleden. Via social media deelt hij een emotioneel bericht die hij opdraagt aan zijn fan Tina.

Afschuwelijk nieuws

"Ik heb gisteren te horen gekregen dat Tina overleden is. Wat een afschuwelijk verdrietig nieuws. Voor haar, haar ouders, familie, vrienden en bekenden. Zo jong, zo lief, zo sterk," schrijft de acteur. 

Trouwe fan

Tina nam een bijzondere plek in Bastiaan’s hart in: "Sinds vele jaren heeft zij mijn fanclub in Duitsland gedaan en samen met Sandra van de Nederlandse fanclub en Aida veel georganiseerd voor de fans. Ik ben haar daar heel erg dankbaar daarvoor, en ben ook heel verdrietig dat zij niet meer onder ons is." Bastiaan sluit af met warme woorden: "Ik wens iedereen die rouwt om Tina heel veel sterkte en kracht. Ik zal kleine, sterke Tina niet vergeten."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders