Bas Smit restaurant

Als we door het coronavirus niet met z'n allen uiteten kunnen, dan brengen we het restaurant toch gewoon naar huis? Juist ja: zo denkt Bas Smit (38) er ook over. Verkleed als Japanse kok én met een lopende band (spoorbaan) serveert hij sushi aan zijn twee dochters Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (5).

'Als we niet naar de Japanner kunnen, komt de Japanner maar naar ons', schrijft de man van Nicolette van Dam (35) bij het filmpje op zijn Instagram. Bas vraagt zijn dochters in het Engels of ze van sushi houden en daar zijn ze allebei dol op, laten ze weten.

Briljant

De volgers van Bas vinden het idee geweldig, blijkt uit de reacties op Instagram. Zo schrijft Carolien Spoor: 'Briljant' en Nienke Plas: 'Ik wil dit'. Tim Douwsma daarentegen vraagt zich vooral één ding af, namelijk: 'Waar dat pakje zo snel vandaan komt!'

Article continues after the ad

Viraal

Door het coronavirus hebben Bas en Nicolette ontzettend veel tijd over, waardoor al hun creativiteit naar boven komt. Het is dan ook niet de eerste keer dat de twee hun volgers flink aan het lachen maken. Zo ging Nicolette afgelopen donderdag nog viraal met een hilarische video, waarin ze demonstreerde hoe een 1,5 meter-samenleving eruit komt te zien in de horeca.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.