Bas Muijs (38) en zijn vriendin Sabine Vas Nunes (31) verwachten in augustus hun tweede kindje: een zoon. De naam voor het broertje van hun 2-jarige dochter Emma weten ze inmiddels ook al, net zoals het feit dat ze graag nog méér kinderen willen.

Lees ook: Bas Muijs wordt weer vader en verklapt alvast het geslacht

Acht kinderen

Bas heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag vader wilde worden en met een tweede kindje op komst komt zijn droom uit. Maar liever zou hij het gezin nog groter zien. 'Ons gezin is na de geboorte van ons zoontje in augustus dan ook nog niet compleet, zeker niet', zegt Bas. 'Ik zou graag nog meer kinderen willen.' Sabine wil dat ook, maar blijft nog wel voorzichtig. 'Want als het aan Bas ligt krijgen we acht kinderen, en dat vind ik net iets te veel.'

 

Lees het hele interview nu in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders