Bas Muijs is vanaf 29 juni weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De 45-jarige acteur, die Stefano Sanders speelt, moest best even wennen om weer hele dagen op set te staan nadat hij is herstelt van een hartstilstand. Ook op emotioneel vlak. Muijs heeft best wat traantjes gelaten nu hij eindelijk zijn personage weer kan spelen. 

Bas Muijs keert voor de vierde keer terug in het programma als Stefano Sanders en dit keer is het voor hem specialer vanwege zijn medische situatie. 'Ieder moment dat je dan weer ergens terugkomt is emotioneler. Je mag ook gerust weten dat ik best wat traantjes heb gelaten toen ik uiteindelijk weer op de set stond. Ik had nooit gedacht dat dat ooit weer zou kunnen', vertelt hij aan RTL Boulevard.

Zware draaidagen

Bas' gezondheid gaat gelukkig enorm vooruit, dus hij is weer helemaal klaar om voor de camera de schitteren. Toch zijn de draaidagen wel vermoeiender dan voorheen. 'Aan het eind van zo'n zware draaidag ben ik wel wat vermoeider dan de rest misschien. Dat laat ik niet zo snel merken, maar dan val ik thuis wat sneller in slaap dan de kinderen', lacht hij. 

'Dit is geen rolletje voor drie weken'

De afgelopen jaren keerde Bas vaker terug in het programma. Meestal was dat voor twee of drie weken, maar hij zal nu voor een langere periode te zien zijn op de buis. 'Ik blijf nu voor vast, voor lang. Dit is geen rolletje voor drie weken', zegt de acteur. Hij vertelt ook veel te maken te krijgen met Ludo Sanders. 'Dat gaat uiteindelijk tot vuurwerk-achtige taferelen leiden.'

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.