Acht jaar geleden viel Bas Muijs als een blok voor de charmes van de mooie Sabine Vas Nunes. Eigenlijk dacht de acteur dat ze eerst zouden trouwen om daarna kinderen te krijgen. Maar inmiddels hebben ze een dochter en een zoon, en hebben ze nog geen directe huwelijksplannen. Wel hebben de twee bijzondere liefdesafspraken gemaakt...

Drie maanden geleden zijn Bas Muijs en zijn vriendin Sabine Vas Nunes de trotse ouders van zoon Daan geworden. Met hun dochter Emma (3) vormen ze een gelukkig gezin. Nog altijd heeft de 41-jarige acteur geen plannen om te trouwen. ‘Terwijl ik altijd heb gezegd: eerst trouwen, dan kinderen,’ zegt Bas. ‘Zo traditioneel ingesteld ben ik wel. Dat het dan toch anders loopt: het zij zo. De kinderen waren een bewuste keuze en trouwen kan altijd nog. Maar het hangt wel in de lucht.’ Bas wil ook degene zijn die Sabine ten huwelijk vraagt. ‘Dat komt toch ook weer voort uit dat gevoel voor traditie. Sabine zal mij niet vragen, dat moet andersom gebeuren. Ik ben er ook nog niet mee bezig hoe mijn huwelijksaanzoek eruit komt te zien. Ik houd van uitbundige dingen, maar ik zal niet op de middenstip van een voetbalstadion mijn aanzoek doen. Daar moet ik een mooie mix in zien te vinden. De afgelopen tijd hebben we qua huwelijken wel inspiratie op kunnen doen. Zo waren we bij een huwelijk in het buitenland waar echt een prijskaartje aan hing. Maar de ceremonie op het strand van Scheveningen was ook prachtig. De voorbeelden hebben we gezien, nu laten we het bezinken.’

Geen andere man

Waar veel ouders zeggen na de geboortes van hun kinderen te zijn veranderd, ervaart Bas Muijs dat niet. ‘De situatie is veranderd. Je bent meer bezig met je gezin dan met andere dingen. Maar ik ben geen andere man geworden. Ik wil ook niet veranderen. Ik voel me nog steeds geen 41. Eerder jonger, omdat mijn kinderen mij jong houden. Terwijl ik vroeger dacht dat ik me als vader een oude man zou voelen. Vanwege de verantwoordelijkheid en het feit dat je dan serieus moet zijn. Maar met mijn kinderen in huis ben ik juist minder serieus geworden. Wel moet alles beter gepland worden. Zoals je vrienden zien. Gelukkig zie ik ze niet minder, omdat ik daar echt tijd voor vrijmaak. Ik doe, net als Sabine, nog steeds veel buitenshuis. Sabine en ik zijn graag samen, maar we vinden het ook leuk om de deur uit te gaan om iets te ondernemen. Ook apart van elkaar. We zijn geen mensen die zeggen: we doen alles met het gezin samen.’ 

Hysterisch

Dit is niet de enige afspraak die Bas en Sabine met elkaar hebben gemaakt. ‘Het gezin vinden wij ontzettend belangrijk. We hebben een vaste regel en die is dat we ’s avonds met het gezin aan tafel eten. We willen dat onze kinderen, hoe druk we het ook hebben, met ons aan tafel zitten. Dat moet een rustmoment op de dag zijn, waarin we de dag bespreken of situaties aan de kinderen uitleggen. Dat gebeurt steeds vaker, zeker nu Emma op een leeftijd komt dat ze steeds meer begrijpt. Dat noemen Sabine en ik onze opvoedmomentjes.  Daarnaast is het gewoon fijn om even met zijn vieren te zijn. We hebben het beiden druk. Sabine als arts, ik als acteur en presentator. Dat betekent dat we veel weg zijn en ik wil niet een vader zijn of worden die ze soms een keertje ziet. Als ik in het theater sta, is het niet mogelijk om met z’n allen te eten. Dat gaat om vier keer per week. Daarentegen ben ik er dan overdag voor ze.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders