Vorige week was er goed nieuws voor fans van Goede tijden, slechte tijden. Er werd namelijk bekend gemaakt dat Bartho Braat (71) weer in de rol van Jef Alberts kruipt en terugkeert naar Meerdijk. In een gesprek laat de acteur nu weten hoe het is om na vijf jaar weer op de set van GTST te staan. 

Het is inmiddels een traditie geworden: Jef die terug is in Meerdijk om voor Sinterklaas te spelen. Dat doet hij ook dit jaar weer. Vanavond is de aflevering met Bartho om 20.00 uur te zien op de buis. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt de acteur over zijn terugkeer. 

Terugkeer

Bartho vertelt dat hij het altijd leuk vindt om weer terug te keren op de set. 'Ik heb er zo lang gezeten, het is toch een beetje thuiskomen', legt de acteur uit. Ook geeft hij aan dat er veel veranderd is qua opnames, vooral dit jaar. 'Maar dat is gewoon weer even instappen. De sfeer is er', aldus een enthousiasme Bartho. 

Sinterklaas

Vijf jaar geleden, na 25 jaar trouwe dienst, verliet hij GTST omdat hij de AOW-leeftijd had bereikt. Wel keerde hij een paar keer terug om Sinterklaas te spelen, iets wat inmiddels een traditie geworden is. 'Sinterklaas hoort er natuurlijk bij. Ik heb vorig jaar echt zitten wachten op Sinterklaas en toen kwam hij niet', vertelt Bartho ietwat teleurgesteld. 'Maar dit jaar is hij er weer', aldus de acteur. 

Article continues after the ad
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.