Pornoster Rolf Tangel ervaart tegenslag na tegenslag. Nadat hij slachtoffer werd van het liefdesverraad van zijn grote liefde Samantha ‘Barbie’ de Jong, ligt hij nu onder vuur van een ándere ex. Die verwijt Rolf dat hij zijn zoontje Romario niet bepaald verantwoord opvoedt. Ze deed daarom aangifte tegen hem...

Mariam: 'Het ergst vond ik dat Romario op een gegeven moment een xtc-pil vond bij de magnetron en dacht dat het een snoepje was. Ik had al een paar keer gezegd dat Rolf zelf moest weten dat hij die troep nam, maar dat ik het kwalijk vond dat hij die pillen door het hele huis liet slingeren, met alle risico’s van dien. Maar in plaats dat Rolf die xtc-pil van Romario afpakte, liet hij gebeuren dat het jochie eraan likte!'

More content below the advertising

Rolf Tangel kindermishandeling

Mariam slikt haar opkomende tranen weg. ‘Ik had gehoopt dat er na mijn melding bij Veilig Thuis Haaglanden actie zou worden onder-nomen. Maar er gebeurt dus niets. Jeugdzorg, dat de zaak heeft over- genomen, liet me weten dat ze niets met mijn klacht doen omdat ik een ex-vriendin ben en het om een wraakmelding kan gaan. Moet het eerst écht misgaan, voordat ze in actie komen? Rolf is bekend bij Jeugdzorg. Romario staat al twee jaar onder toezicht van een kinderrechter. Zo’n maatregel wordt heus niet uitgesproken omdat hij zo’n voorbeeldpapa is...’  

Lees het hele verhaal in Story editie 16. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl