Barbie is naar verluidt ontslagen uit het ziekenhuis. De voormalig realityster gaat echter nog niet terug naar huis. Volgens bronnen uit haar omgeving is ze naar een zorginstelling gebracht. 

Zorginstelling

Barbie, oftewel Samantha de Jong, heeft het ziekenhuis volgens insiders verlaten. Sinds vrijdag is er geen nieuwe informatie meer naar buiten gekomen over de huidige toestand van Barbie. Toen maakte de familie bekend dat ze buiten levensgevaar en bij bewustzijn was. De blondine zou op dit moment in een zorginstelling zitten. 

Ernstige situatie

Barbie werd afgelopen vrijdag met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Daarbij was volgens de 112-melding sprake van grote spoed. Wat er precies is gebeurd blijft onduidelijk, maar de situatie lijkt ernstig. De politie geeft aan dat er geen sprake is van een misdrijf. 

Beeld: Edwin Smulders | Bron: Telegraaf

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders