Hoewel vorige week haar oud-manager Jake nog beweerde dat Barbie de kliniek in Schotland helemaal niet kan betalen, lijkt de realityster toch echt wél te gaan. De blondine is namelijk gespot op Schiphol door Weekend, waar ze innig afscheid nam van haar grote liefde Jeffrey.

Zodra de Haagse te horen kreeg dat het vergoed werd, is ze zo snel mogelijk op het vliegtuig gestapt naar Edinburgh. Barbie zal zestien weken opgenomen worden in de Schotse verslavingskliniek Castle Craig, waarna ze hoopt verder te kunnen met haar leven. 'Zonder drank, zonder drugs en rare dingen. Zoals zelfmoordpogingen, daar ben ik nou ook wel een beetje klaar mee.' Pas in december zal Samantha klaar zijn met haar behandeling en terugkeren naar Nederland.

Article continues after the ad

Emotioneel

Hoewel Barbie weet dat een opname het beste voor haar is, was het afscheid zeker niet makkelijk. Volgens ooggetuigen ging het er emotioneel aan toe en had Samantha het er moeilijk mee dat ze haar vriend Jeffrey voor zo'n lange tijd moet achterlaten.

 

Met me hartje !! ? @jeffreylake

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.

Bron: Weekend, ANP | Beeld: Peter Smulders