Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, doet voor het eerst haar verhaal over haar zelfmoordpoging. De voormalig realityster vertelt wat er die bewuste 12 januari is gebeurd.

Ziekenhuisopname

Het is bijna drie weken geleden dat Barbie met gillende sirenes werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Al gauw werd duidelijk dat de blondine een zelfmoordpoging heeft gedaan. Na haar ziekenhuisopname verbleef ze in een zorginstelling. Inmiddels gaat het stukken beter met Barbie en vertelt ze over het drama. 

Zelfmoordpoging

Op de bewuste ochtend van 12 januari spookte er van alles door haar hoofd. Op een gegeven moment zag ze het niet meer zitten. "Ik pakte al mijn medicatie en nam dat in. Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocaïne en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols," vertelt ze tegenover Privé. Samantha had haar telefoon nog in haar hand, dat werd haar redmiddel. Ze belde haar tante op. "Ik riep: 'Help mij, mijn polsen!'. Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek..."

Waarschuwing

Barbie wil haar verhaal doen om anderen te helpen. "Juist om andere mensen te waarschuwen voor wat ik heb gedaan," aldus de voormalig realityster.

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP