Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, gaat zich komend weekeinde op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doel. Tegen betaling mogen bezoekers van het erotiekevenement even aan haar voorgevel voelen.

Borsten

"Je moet niet betalen om aan me borsten te zitte, dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij", verduidelijkt Samantha, die meermaals een borstvergroting onderging, op Facebook.

Goed doel

Om wat voor goed doel het gaat, is nog niet duidelijk. De realityster is nog op zoek naar een goed doel 'dat bereid is om het geld aan te neme'. "Niet ieder goed doel vind dit namelijk een top idee heb ik ondervonden. Ik dacht: geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Maar komt goed de mails zijn er uit en hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel."

Kamasutrabeurs

Samantha is niet de enige die zich op de Kamasutrabeurs laat betasten. Ook Geneviève Fox, bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer, is van de partij. "Die mag je aan der billen zitteeeehhh en dat ga ik ook zeker doen als dat mag van haar haha", aldus Samantha.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders