Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, gaat zich komend weekeinde op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doel. Tegen betaling mogen bezoekers van het erotiekevenement even aan haar voorgevel voelen.

Borsten

"Je moet niet betalen om aan me borsten te zitte, dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij", verduidelijkt Samantha, die meermaals een borstvergroting onderging, op Facebook.

Goed doel

Om wat voor goed doel het gaat, is nog niet duidelijk. De realityster is nog op zoek naar een goed doel 'dat bereid is om het geld aan te neme'. "Niet ieder goed doel vind dit namelijk een top idee heb ik ondervonden. Ik dacht: geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Maar komt goed de mails zijn er uit en hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel."

Article continues after the ad

Kamasutrabeurs

Samantha is niet de enige die zich op de Kamasutrabeurs laat betasten. Ook Geneviève Fox, bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer, is van de partij. "Die mag je aan der billen zitteeeehhh en dat ga ik ook zeker doen als dat mag van haar haha", aldus Samantha.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)