In Story heeft de Haagse realityster Barbie onlangs haar vertrek uit de showbizz aangekondigd. Samantha beweert jarenlang te zijn gebruikt en misbruikt. Reden genoeg om niks meer met Hillywood te willen doen. Maar hint ze dan nu toch op een nieuw programma...?

Op Instagram deelt Samantha namelijk een afbeelding gedeeld waarbij ze dat laat doorschemeren. Op de afbeelding staat: 'Ik wil dit jaar kerstcadeautjes vinden voor mijn vriendje. Stap 1: Waar vind ik een vriendje?'. Daarbij schrijft Samantha het volgende. 'Hmmm, voel ik daar een nieuw programma aankomen?'.

De vraag is hoe serieus Samantha werkelijk is, aangezien ze écht niet meer verder wil in het realitywereldje. Sterker nog, ze heeft de banden met haar manager Jake compleet verbroken! Is het dan toch als grapje bedoeld...?


Beeld: Peter Smulders

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)