Michael van der Plas stort zich volledig op zijn muziekcarrière. Samen met boezemvriendin Bianca brengt hij weer een nieuwe single uit: Après-ski. 

Winters nummer

Deze zomer bracht het nieuwe duo Mike en Bianca hun eerste nummer uit. Nu is het tijd voor een winters plaatje! De ex-man van Barbie bouwen een feestje met hun nieuwe single Après-ski. De twee feesten in een skihut en maken de Oostenrijkse sneeuw onveilig. 

Muzikale strijd

De nieuwe single van Michael betekent concurrentie voor Barbie. De blondine bracht onlangs ook een single uit met haar beste vriend Chiel Harten; een Nederlandse versie van het nummer Barbie Girl. Hiermee lijkt Michael de muzikale strijd te zijn aangegaan met zijn ex. Wie zal er winnen?

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders