Wat een verwikkelingen allemaal rond Barbie en Michael! Voer voor psychologen. En ook: materiaal zat voor weer een reality soap? De betrokkenen zelf houden de lippen stijf op elkaar, maar de cosmetisch arts van Samantha – Barbie – De Jong heeft een beetje uit de school geklapt en laat weten dat ze inderdaad opnieuw een soap opnemen.

Lees ook: Ook Michael is verliefd: dít is zijn nieuwe vriendin!

Met al die verhaallijnen de laatste weken kun je een hele soap vullen. Ze zijn daarvoor bij deze cosmetisch arts komen filmen. De arts vertelde ons dat de soap over hun scheiding zal gaan en hoe de twee de draad weer aan het oppakken zijn. Barbie en Michael zullen allebei gevolgd worden.

Article continues after the ad

Zo gek is de mededeling van de arts niet, want beiden zijn op foto’s en vlogs gezien met zendertjes om. Dit duidt erop dat ze in ieder geval iets aan het filmen zijn.

RTL5 (waar Barbie en Michael’s soap te zien was) en hun management ontkennen dat er een vervolg op de serie in de maak is. Wat Barbie en Michael dan wel aan het filmen zijn wil Jake Hampel, hun manager, niet zeggen. Hij suggereert dat ze misschien wel zelf een productie gestart zijn.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders