De kinderen staan op een onbetwiste nummer één in het leven van Barbie. De voormalig realityster draagt een emotioneel gedicht op aan dochtertje Angelina en zoontje Milano.

 

Article continues after the ad

Moeilijke tijd

Samantha 'Barbie' de Jong heeft het niet altijd makkelijk gehad met het moederschap. De blondine deed afgelopen januari een zelfmoordpoging, omdat ze geloofde dat ze een slechte moeder was. 'Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik kon daar niet meer mee omgaan en ik ben op een gegeven moment zélf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn. Ik geloofde dat ik een slechte moeder was, dat ze beter af waren bij hun vader. Ik zat te huilen op de bank en wist het die ochtend echt niet meer,' zei ze over de bewuste dag.

Gedicht

Inmiddels heeft Samantha haar leven weer redelijk op de rit. Ze ziet in hoe belangrijk haar kinderen voor haar zijn. 'Niet altijd doe ik het juiste, niet altijd doe ik het goed,' luidt het gedichtje dat ze via Instagram deelt. 'Maar ik doe mijn best, veel meer dan jij denkt. Want ik doe alles voor een lach die jij mij dan schenkt.' Het gedicht gaat verder: 'Want ik zie je zo graag gelukkig, zonder verdriet of pijn. Dus weet mijn lieve kind, ik zal er altijd voor je zijn.'

 

♥️♥️♥️

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders