Barbie's grote geluk zijn haar twee kinderen, Angelina en Milano. 'Wat bij elkaar hoort zal bij elkaar blijven,' schrijft de voormalig realityster bij een vertederende gezinsfoto.

Moeilijke tijd

Samantha -Barbie- de Jong en haar gezin hebben het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. De BN'er werd begin januari opgenomen nadat ze zelfmoord had geprobeerd te plegen. Ze dacht op dat moment dat ze een slechte moeder was. 'Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik kon daar niet meer mee omgaan en ik ben op een gegeven moment zélf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn,' aldus Barbie over haar zelfmoordpoging. Na deze heftige gebeurtenis woonden Angelina en Milano een tijdje bij hun vader Michael van der Plas in Spanje.

Hechte band

Inmiddels gaat het stukken beter met Barbie. Ze staat veel sterker in haar schoenen en zorgt weer voor haar dochtertje Angelina. Milano woont nog wel bij zijn vader en zijn vriendin Naomi in Spanje. Barbie mist haar zoontje verschrikkelijk, maar ondanks de afstand is de band tussen moeder en zoon hecht. 

 

Wat bij elkaar hoort zal bij elkaar blijven ✌♥️

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders