Barbie heeft geprobeerd zelfmoord te plegen vanwege negatieve gedachten over het moederschap: "Ik ben op een gegeven moment zélf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn."

Slechte moeder

Op het moment dat Samantha zichzelf van het leven probeerde te beroven, wat ze ervan overtuigd dat ze een slechte moeder is. "Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik kon daar niet meer mee omgaan en ik ben op een gegeven moment zélf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn," vertelt ze aan Privé. "Ik geloofde dat ik een slechte moeder was, dat ze beter af waren bij hun vader. Ik zat te huilen op de bank en wist het die ochtend echt niet meer", aldus de voormalig realityster.

Overdosis

Het is bijna drie weken geleden dat Barbie met gillende sirenes werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De blondine nam een overdosis medicijnen en cocaïne, en verminkte zichzelf met een mes. Uiteindelijk werd Barbie op tijd gevonden en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Na haar ziekenhuisopname verbleef ze in een zorginstelling.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders