Barbie is klaar om het verleden achter zich te laten. De moeder van twee heeft afgerekend met haar foute vrienden en gaat nu een nieuwe toekomst tegemoet. De eerste stap is gezet: ze heeft een nieuw huis gevonden!

Verhuizing

De ex-realityster heeft een nieuw paleis gevonden voor zichzelf en haar twee kinderen, Angelina en Milano. "Ik ben zo blij voor mezelf en mijn kindjes. Ik had de keuze uit twee huisjes, maar ik heb een keus gemaakt", laat ze weten op sociale media. De locatie van haar nieuwe onderkomen is onbekend, maar het is onwaarschijnlijk dat ze haar geliefde Scheveningen verlaat. 

Article continues after the ad

Nieuw begin

De blondine heeft een turbulente tijd achter de rug. "Ik heb me vergist in bepaalde vrienden waar ik ook aangifte tegen heb gedaan vanwege de videos," schrijft ze. "Ik was zwak maar ben hier harder en sterker van geworden. Het kan nu alleen nog maar beter worden. Het begin is er al." Barbie's nieuwe huis staat voor een frisse start. "Nieuw begin, nieuw huisje. Dat wordt klussen en dit keer wordt het geen roze."

 

Yeaaaah ik heb een huisje gekregen ? ik ben zo blij voor mezelf en me kindjes ik had de keuze uit 2 huisjes maar ik heb een keus gemaakt.!! Verder zit ik erover na te denken even rust te nemen en mijn Facebook te verwijderen ik heb de laatste tijd veel meegemaakt heb me vergist in bepaalde vrienden waar ik ook aangifte tegen heb gedaan vanwege de video’s. Ik heb geen vrienden nodig maak een nieuwe start met mijn vriendinnetje Kimberley en mijn familie die er dag en nacht voor me zijn en waar ik zielsveel van hou.. ? Ik was zwak maar ben hier harder en sterker van geworden.Het kan nu alleen nog maar beter worden. Het begin is er al. Nieuw begin Nieuw huisje dat word klussen en dit keer word het geen roze ? Op naar een mooie toekomst.!!

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Beeld: Edwin Smulders