Barbara Sloesen is al vijf jaar gelukkig met haar vriend Max, met wie ze een heel stappenplan doorloopt. Nadat ze eindelijk met hem ging samenwonen, denkt ze nu aan een baby.

Barbara Sloesen (32) is vooral bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de veelzijdige actrice heeft ook mooie filmrollen gespeeld. Zo schitterde Barbara in Rokjesdag en Zwaar Verliefd! en is ze vanaf begin augustus te zien in Alles is zoals het zou moeten zijn, naar het gelijknamige boek van Daphne Deckers. ‘De film gaat over een jaar in het leven van Iris, een vrouw die er tijdens haar bevalling achter komt dat haar man vreemdgaat,’ vertelt Barbara in Flair. De actrice kan daarbij niet putten uit haar privéleven. Barbara’s zes jaar jongere vriend Max is zo trouw als een hond. Ze wonen sinds een half jaar samen.

Kinderwens

De actrice is benieuwd naar hoe het is om een kind te krijgen met Max, zeker na haar recente moederrol, waarbij gebruik werd gemaakt van 21 baby’s! ‘Dat was heel bijzonder,’ zegt Barbara, die dolgraag een baby met haar grote liefde zou krijgen. Vanwege Max zal ze echter nog even geduld moeten hebben. ‘Hij zit op de Filmacademie en is bezig met afstuderen. Dat is een heel andere focus dan een gezin beginnen.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.