Barbara Sloesen (33) is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse filmwereld. Ze schittert in film na film en heeft er dan ook geen problemen mee om zich voor de camera bloot te geven. Maar dat was vroeger wel wat anders.

Over de onzekerheid die ze van zichzelf kent, is ze open in Beau Monde.

Verstoppen

'Voor ik het wist werd dit later cup F. Alle meisjes van school vergeleken hun borsten en ik vond dat met mijn grote cup wel heftig', aldus Barbara. Ze vervolgt: 'Vriendinnen waren bij het horen van mijn maat altijd verbaasd: ‘Dat kan helemaal niet!’ Ja, ik wist ze goed te verbloemen.' Zo droeg de actrice ‘extreem grote kleding’ en de broeken en shirts van haar broer. Zo vielen haar ‘grote borsten’ niet zo snel op.

Showen maar

Ze wil iedereen nu duidelijk maken dat je je zelfbeeld niet moet laten afhangen van anderen. Het gaat niet om likes op een foto. 'Er zullen altijd mensen zijn die de een mooier of de ander knapper vinden… Het gaat erom hoe we naar onszelf kijken (…) Dit is wat het is en dat mag gezien worden. Tegenwoordig gaan ‘de meiden’ soms zelfs op stap, wanneer ik een laag decolleté draag. Uiteraard in een mooie beha, liefst van kant.' Daarnaast is ze blij dat ze acteert. 'Op camera durf ik meer, ook meer van mijn lichaam te laten zien.'

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.