Patissier en bakker Robèrt van Beckhoven is de afgelopen dagen geconfronteerd met geruchten waardoor hij en zijn familie behoorlijk van slag zijn. In Story vertelde hij exclusief zijn verhaal, in de hoop dat hij de kwaadsprekers voorgoed de mond snoert. Toch zou hij graag ook nog naar de politie stappen om de anonieme brief die eerder deze week werd verstuurd naar verschillende media.

'Maar wist ik maar tegen wie. Voordat deze lastercampagne verder gaat en nog meer media gaan schrijven over iets wat er helemaal niet is, hoop ik dit te stoppen', zegt de bakker, die in de brief wordt beticht geen contact meer te hebben met zijn drie kinderen uit zijn eerste huwelijk.

Geen idee

Wie de anonieme schrijver van de brief is, weet de patissier niet. 'Ik heb aan alles zitten denken, oud-medewerkers, maar ik heb geen idee. Zover ik weet heb ik geen vijanden en word ik ook niet bedreigd. Dat dacht ik tenminste, tot nu.' Robèrt heeft wel een boodschap voor de auteur. 'En tegen degene die denkt mij hiermee een hak te zetten en in een kwaad daglicht te stellen wil ik zeggen: houd ermee op, je bereikt er helemaal niets mee.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: ANP, Telegraaf | Beeld: ANP