Badr Hari zit achter de tralies. De vechtsporter heeft zich vandaag gemeld en moet zeven maanden brommen voor diverse zware mishandelingen. 

Lees ook: Rico Verhoeven emotioneel door videoboodschap van dochtertjes

Oproep

Badr heeft nog even kunnen genieten van zijn vrijheid, maar zal de komende maanden in de cel moeten doorbrengen. "Hari heeft eerder vandaag, in het kader van de zelfmeldprocedure, gehoor gegeven aan de oproep", zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. 

Geheim

De vechtsporter werd anderhalf jaar geleden veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk wegens zware mishandelingen. Het zwaarste feit is de mishandeling van de inmiddels overleden Koen Everink. De overleden zakenman zou zijn toenmalige vriendin Estelle Cruijff hebben beledigd. Omdat Badr al zeven maanden in voorarrest heeft gezeten, hoeft hij nog maar zeven maanden zijn straf uit te zitten. Waar Badr in de cel zit, wordt geheim gehouden.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl

 

 

 

 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders