Blij nieuws voor de familie van Barneveld: Mike, de zoon van Silvia en stiefzoon van Raymond wordt opnieuw vader. Dat maakt Silvia bekend via Facebook.

Drie weken geleden overleed Silvia's vriend Piet geheel onverwacht. De ex-vrouw van Barney is kapot van verdriet, maar er is nu ook een lichtpuntje. Haar zoon Mike verwacht zijn tweede kindje. 'Mag het nu zeggen. Kleinkind 5,' jubelt ze op Facebook. 'Ooo wat ben je meer dan welkom, hou er zo van.' Op 10 juni 2020 werd het eerste kindje van Mike geworden. Zijn dochter Lotte Liv Batelaan wordt nu grote zus.

Article continues after the ad

Pijnlijke scheiding

Het was een flinke klap voor Silvia toen bekend werd dat haar man Raymond in 2019 van haar wilde scheiden. Daarnaast viel hij ook nog eens voor de veel jongere Julia en ging de darter met haar verder. Eerder in Story vertelde Silvia ook al dat ze door het vreemdgaan van Barney naar de fles greep. 'Ik heb drie jaar terug in een afkickkliniek gezeten. Een maand lang. Dat was om van de drank af te komen. Dat is gelukt. Ik drink nu niet meer.’ 

Mag het nu zeggen🥰🥰🥰🥰kleinkind 5 ❤❤ooo wat ben je meer dan welkom😍hou er zo van 🤩

Geplaatst door Silvia Walraven op Zaterdag 13 maart 2021

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.