Sander Lantinga en zijn vrouw Tessel verwachten samen hun derde kindje. De oudste zoon van de 538-dj, Klaas, maakte dat dinsdagmiddag bekend in De Coen en Sander Show.

Sander belde tijdens de show zijn driejarige zoontje Klaas en vroeg hem wat hij 'ome Coen' moest vertellen. 'Mama heeft een baby in de buik', antwoordde het jongetje. 

Derde keer papa

Sander vertelde: 'Ik word voor de derde keer vader, mooi hè? De vorige twee keer heb ik het zelf verteld en nu is mijn lieve schatje Klaas zo oud, bijna vier, dat hij het kan zeggen.'

Ook op Instagram plaatste de 538-dj een foto waarop hij zijn twee kinderen bij de hand houdt. Hij schrijft erbij: 'Even een vraag: weet iemand hoe je hand in hand loopt met 3 kinderen? Want ik kom binnenkort een hand tekort. We zijn reeds gezegend met de 2 liefste, mooiste en meest geweldige kinderen, maar het grootse voorrecht is dat daar in november nog eentje bijkomt. En daar zijn we ontzettend blij mee.'

Sanders vrouw Tessel is begin november uitgerekend. Op 28 mei 2014 werd hun oudste zoon Klaas geboren, gevolgd door dochter Molly eind april 2016.'We hebben nog één keer zin om het hele circus aan te gaan', zei de dj afgelopen dinsdag.


Beeld: Peter Smulders, Instagram

Het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau blies gisteren alweer drie kaarsjes uit. En die stonden niet op een doodgewone kwarktaart, want er werd een heus themafeest voor het ventje georganiseerd.

Aapjes kijken

“Als je kleine jongetje van apen houdt, dan kleden we ons allemaal als een aapje”, schrijft Yolanthe bij een vrolijke foto van Xess met een gorillataart.

Alles uit de kast

De presentatrice had zichzelf ook laten schminken als het favoriete dier van haar zoontje, zo zien we beter op een tweede plaatje. Dat maakt ook duidelijk dat Yo alles uit de kast heeft getrokken om een spetterend feest te organiseren, want werkelijk alles is in jungle-stijl. Hóe tof?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Twan Huys. Als de presentator een uitnodiging zou krijgen om aan te schuiven bij RTL Late Night, zou hij die afslaan. 'Ik heb onlangs besloten om nergens meer aan tafel te gaan, maar bij Twan Huys zou ik helemaal nooit gaan zitten,' zegt hij in Veronica Inside.

Rel

Johan deed de pittige uitspraak in een discussie over de rel rondom Jenny Douwes en Jerry Afriyie. 'Ik zag aan dat blonde Friese vrouwtje dat er afspraken zijn gemaakt dat die mensen die protesteerden niet aan tafel zouden komen. Die afspraken maak je en dan wordt dat mens in de uitzending onder druk gezet doordat ze wel aan tafel mogen komen. Die mevrouw had ook nog goede argumenten waarom ze niet met die mensen wil zitten,' zegt Johan in Veronica Inside. 'En Twan Huys draait als een dorpspastoor om de hete brij heen en uiteindelijk haalt hij ze toch aan tafel en laat hij haar niet uitpraten. Zij had gewoon op moeten stappen.'

Gekkenhuis

De presentator zou mede door deze actie niet zo snel bij Twan aanschuiven. 'Als ik nu als gast uitgenodigd word, zou ik mijn twijfels hebben. Je weet nooit in wat voor gekkenhuis je daar terechtkomt.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders