Sander Lantinga en zijn vrouw Tessel verwachten samen hun derde kindje. De oudste zoon van de 538-dj, Klaas, maakte dat dinsdagmiddag bekend in De Coen en Sander Show.

Sander belde tijdens de show zijn driejarige zoontje Klaas en vroeg hem wat hij 'ome Coen' moest vertellen. 'Mama heeft een baby in de buik', antwoordde het jongetje. 

Article continues after the ad

Derde keer papa

Sander vertelde: 'Ik word voor de derde keer vader, mooi hè? De vorige twee keer heb ik het zelf verteld en nu is mijn lieve schatje Klaas zo oud, bijna vier, dat hij het kan zeggen.'

Ook op Instagram plaatste de 538-dj een foto waarop hij zijn twee kinderen bij de hand houdt. Hij schrijft erbij: 'Even een vraag: weet iemand hoe je hand in hand loopt met 3 kinderen? Want ik kom binnenkort een hand tekort. We zijn reeds gezegend met de 2 liefste, mooiste en meest geweldige kinderen, maar het grootse voorrecht is dat daar in november nog eentje bijkomt. En daar zijn we ontzettend blij mee.'

Sanders vrouw Tessel is begin november uitgerekend. Op 28 mei 2014 werd hun oudste zoon Klaas geboren, gevolgd door dochter Molly eind april 2016.'We hebben nog één keer zin om het hele circus aan te gaan', zei de dj afgelopen dinsdag.

Beeld: Peter Smulders, Instagram