Merel Westrik en Pepijn Crone zijn kersverse ouders geworden van een dochter. Het meisje is geboren op 30 april en heeft de naam Billie Mae Crone gekregen, zo maakten de twee zaterdag op Instagram bekend.

'Trots en gelukkig zijn we met de geboorte van Billie Mae Crone!', schrijft RTL Nieuws-presentator Pepijn Crone onder een foto waarop hij zijn dochter een kusje geeft. Ook Merel deelt een foto van het kindje. 'After', schrijft ze eronder. De foto volgt enkele minuten na een 'before'-foto, waarop Westrik nog met een hoogzwangere buik te zien is.

De tekst gaat verder onder de post.

Stapelverliefd

De presentatrice vertelt aan tijdschrift LINDA. 'stapelverliefd' te zijn. 'Ze is lekker harig, fluweelzacht, ze ruikt zalig en ik kan niet stoppen met naar haar kijken', laat de 41-jarige Westrik aan het blad weten, die ook een foto van het kindje mocht plaatsen. 'Pepijn en ik zijn stapelverliefd op haar, ook al heeft ze vannacht ons halve bed onder gepoept.'

Article continues after the ad

Gezellig samen

Uit een eerdere relatie heeft Pepijn al een zoon en een dochter. Merel en Pepijn lieten in november 2019 voor het eerst aan de buitenwereld weten een stel te zijn. 'Jezus Christus het is zo fijn', vertelde Merel glanzend aan de Volkskrant over haar relatie met Pepijn. De twee zouden het heel gezellig hebben samen. 'Het is heel erg ongecompliceerd, licht en blij makend’, zegt de presentatrice.

Misverstand

Merel en Pepijn, die directe collega's waren bij RTL Nieuws, gingen toen al vriendelijk met elkaar om. 'We gingen wel af een toe een rondje lopen om het gebouw, dat was gezellig.' Volgens de presentatrice moet er over die periode geen misverstand ontstaan over een eventuele relatie tussen de twee. Ze maakte duidelijk dat ze toen nog geen gevoelens voor elkaar hadden en allebei nog in een andere relatie zaten.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.