Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy zijn op 14 september de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het is de tweede dochter voor Maxime en haar eerste kindje met vriend Leroy. Het zusje van Claire heeft de naam Vivé gekregen. Dit maakte Maxime bekend via Instagram. 

Maxime Meiland bevallen

'Daar is ze dan, onze lieve Vivé 👶🏼', is er te lezen onder het mierzoete kiekje. '9 maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan💗.' Het kindje is geboren op 14 september en weegt 3520 gram, maakt Maxime bekend. 

Tekst gaat verder onder post.


Kinderwens

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van de realityhit Chateau Meiland. Niet lang daarna liet de blondine, al moeder van dochtertje Claire (3) weten al klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. 'Ik zou graag kinderen willen met Leroy', zei ze eerder tegen Story. 'Hij is de vader van mijn kind.'

Broertje of zusje

Inmiddels is het zover. Vlak nadat ze bekend maakte dat ze zwanger was, zei de blondine 'dol- en dolgelukkig' te zijn met haar zwangerschap. 'Dit wilden we zo graag', vertelde ze aan RTL Boulevard. 'We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.' Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Vader van Claire

Maxime is dus al moeder van Claire. Met de vader van het meisje – die helaas niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. 'Hij was er niet klaar voor', vertelde ze eerder over de situatie. 'Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.' Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. 'Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Flair, Instagram | Beeld: Instagram Maxime Meiland, Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.