Beschuit met muisjes voor voormalig K3-zangeres Josje Huisman en haar vriend Cle Gyimah. De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van hun eerste zoon.

Het koppel heeft hun kersverse zoontje Kamari genoemd. Het kleine mannetje is op Eerste Kerstdag geboren, zo maakt het stel bekend op Instagram. Een echt kerstkindje dus!

Article continues after the ad

Kamari

Vandaag deelt Gyimah een foto van het kleine voetje van zijn zoon op Instagram. 'Kleine prins Kamari 25-12-2018', schrijft hij erbij. Ook Josje zelf komt met een prachtige Instagrampost. 'Hij is er! Geboren op 25-12-2018 lieve Kamari,' staat er bij een foto van de kleine baby in een gehaakt truitje met streepjes. Kamari is het eerste kindje voor Josje en haar vriend. Eind juli maakten de twee bekend een baby te verwachten. 

Relatie

De zangeres, die eerder deel uitmaakte van de meisjesgroep K3, is nu ongeveer anderhalf jaar samen met haar vriend, de 27-jarige Cle Gyimah. De kersverse vader woont in Amsterdam en heeft Ghanese roots. Voor haar relatie met Cle had Josje een relatie met Johnny de Mol. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders