Facebook-oprichter Mark Zuckerberg krijgt weer een kind. Zijn vrouw Priscilla Chan is in verwachting van een meisje. Dit maakte hij, hoe kan het ook anders, op Facebook bekend. 

Groot geschenk

"Toen we hoorden dat Priscilla weer zwanger was, was onze eerste hoop dat het kind gezond zou zijn. Mijn volgende hoop was op een meisje. Ik kan geen groter geschenk bedenken dan het hebben van een zus, en ik ben zo blij dat Max en ons nieuwe kind elkaar zullen hebben", schreef de nu al trotse vader op Facebook. Mark heeft zelf drie zussen en zijn vrouw Priscilla twee. 

Goed doel 

De twee werden eind 2015 ouders van dochter Max. Na de geboorte van hun eerste dochter maakten de kersverse ouders bekend dat ze uiteindelijk 99 procent van hun vermogen zouden afstaan aan goede doelen. Daarvoor is het bedrijf Chan Zuckerberg Initiative opgericht. Het vermogen van Mark en zijn vrouw wordt geschat op 57,8 miljard dollar. Dat is omgerekend bijna 55 miljard euro. Als ze die 99 procent afstaan houden ze zelf nog 578 miljoen over om van te leven. 

 

Priscilla and I are happy to share we're expecting another baby girl! I grew up with three sisters and they taught me to learn from smart, strong women. They weren't just my sisters but some of my best friends. They've gone on to write books, excel at performance, music, sports, cooking and their careers. They showed me how to compete and still laugh together afterwards. Priscilla grew up with two sisters and they taught her the importance of family, caring for others and hard work. They supported each other as first generation college students and in their careers in medicine and business. They have so many inside jokes -- the kind only siblings can understand. We are all better people because of the strong women in our lives -- sisters, mothers and friends. We can't wait to welcome our new little one and do our best to raise another strong woman.

Een bericht gedeeld door Mark Zuckerberg (@zuck) op

Beeld: Sanoma, Instagram. Bron: Facebook, Instagram. 

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP

Jorien ter Mors trouwt deze zomer met haar grote liefde Jeroen le Duc. Maar het had niet veel gescheeld of de bruiloft was niet doorgegaan. Want op zeer pijnlijke wijze kwam de schaatsster erachter dat Jeroen overspel had gepleegd…

Dolgelukkig was Jorien ter Mors toen ze door haar droomman Jeroen le Duc ten huwelijk werd gevraagd. Jeroen, die ook de manager van de schaatsster is, deed tijdens een romantische vakantie in Gambia zijn aanzoek. ‘De zon was al onder, de sterren helder in de lucht,’ jubelde Jorien. ‘Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja.’ Deze zomer zal Jorien de bruid zijn, en dat betekent dat ze Jeroen zijn overspelaffaire heeft vergeven.

Bedrogen

Twee jaar geleden ontdekte Jorien op pijnlijke wijze was bedrogen. Tijdens een liefdesvakantie op Kreta bleek Jeroen intensief telefonisch contact met zijn ex-vriendin Janneke te hebben onderhouden. Zo had hij haar talloze pikante en seksueel getinte berichten gestuurd. En nadat Jeroen met Jorien was teruggekeerd in Nederland dook hij met ex Janneke het bed in. Kort daarna ontving Jorien pikante foto’s van háár vriend en zijn ex! Joriens wereld stortte compleet in. ‘Ze heeft meteen de relatie beëindigd,’ vertelde een vriendin van de schaatsster. ‘Ze wil Jeroen nooit meer zien.’ Tóch stortte Jorien zich niet veel later weer in de armen van Jeroen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Dat Jeroen haar deze zomer eeuwige trouw belooft, lijkt voor Jorien het ultieme bewijs te zijn dat zíj voor hem de ware is!

Beeld: ANP