Zojuist is binnen gekomen dat Estavana Polman (24) en haar geliefde Rafael van der Vaart (33) samen een kindje verwachten. 

Zwanger

Op Instagram post de handbalster een foto van hen samen met zoon Damian (Rafael's eerste kind, samen met ex Sylvie Meis) bij de kerstboom. Estavana schrijft bij de foto: "Finally we can tell everyone that we are PREGNANT??? #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother". 

"Superblij, trots en heel dankbaar willen Estavana en ik vandaag bekendmaken dat Estavana in blijde verwachting is", schrijft Van der Vaart op Twitter. "We gaan een spannende tijd tegemoet en hopen dat alles goed zal gaan." De voetballer zegt iedereen op de hoogte te houden via Instagram, Twitter en Facebook.

 

Finally we can tell everyone that we are PREGNANT??? #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother

Een foto die is geplaatst door Estavana Polman Official Page (@estavana) op

Samenwonen

Polman is sinds begin 2016 samen met de Van der Vaart. De twee wonen samen in Denemarken, waar Polman handbalt voor Team Esjberg. Van der Vaart speelt voor voetbalclub FC Midtjylland.

 

Vriendschappelijk

Sylvie Meis en Estavana Polman hebben elkaar in mei van dit jaar ontmoet. Bekijk de beelden hierboven. De twee omhelzen elkaar vriendschappelijk als ze elkaar voor het eerst ontmoeten. 

Update

Lees deze week exclusief in Story: ex kapot van babynieuws Rafael en Estavana 'Het kindje dat hij óók met mij wilde!'

Ieder jaar wordt de Loden Radioleeuw uitgereikt voor het meest irritante reclamespotje van het jaar. Dit keer is de prijs gegaan naar Eyelove, voor het spotje met René Froger.

Mischa Blok, presentator van Radar Radio, overhandigde de prijs aan Eyelove-directeur Leon Melchior.

Loden Radioleeuw voor René Froger

Het reclamespotje heeft de prijs voornamelijk gewonnen door de rol van zanger René Froger. Hij zingt in het spotje, wat door luisteraars niet helemaal goed werd ontvangen. Zo omschreef één luisteraar Frogers gezang als "een krijtje over het schoolbord" en bestempelen anderen het als "gejodel". 

Eyelove won met 55 procent van de stemmen. Op de tweede plek stond het spotje van Online.nl (26 procent) en daarna volgde Kruidvat (19 procent). "Het is nooit onze insteek geweest om deze reclame irritant te maken en daar een prijs mee te winnen," vertelt Melchior. "Maar ik ben blij verrast met de aandacht ervoor. Het heeft zijn doel wel bereikt; we hebben een verhoogde naamsbekendheid." 

Loden Leeuw

Maandag wordt in de televisie-uitzending van Radar de bekende Loden Leeuw voor de meest irritante televisiereclame uitgereikt. Daarnaast wordt ook de meest irritante BN'er in een reclamespotje uitgekozen. Voor die laatste categorie is René Froger opnieuw genomineerd voor zijn rol in de tv-reclame van Eyelove. Dus wie weet sleept de volkszanger opnieuw een prijs in de wacht.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders 

Het is een magisch weekend voor de cast en crew van Goede Tijden, Slechte Tijden. Alle acteurs en actrices van de populaire soap zijn met elkaar in Disneyland Paris.

Ze zijn daar om de 90ste verjaardag van icoon Mickey Mouse te vieren.

GTST-cast in Disneyland Paris

Natuurlijk worden er veel kiekjes van het weekend gedeeld op social media. Zo zien we leuke groepsfoto's van de cast en crew, en laat acteur Ferri Somogyi wel een heel bijzonder kunstje zien. Bekijk alle beelden hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram