Zojuist is binnen gekomen dat Estavana Polman (24) en haar geliefde Rafael van der Vaart (33) samen een kindje verwachten. 

Article continues after the ad

Zwanger

Op Instagram post de handbalster een foto van hen samen met zoon Damian (Rafael's eerste kind, samen met ex Sylvie Meis) bij de kerstboom. Estavana schrijft bij de foto: "Finally we can tell everyone that we are PREGNANT??? #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother". 

"Superblij, trots en heel dankbaar willen Estavana en ik vandaag bekendmaken dat Estavana in blijde verwachting is", schrijft Van der Vaart op Twitter. "We gaan een spannende tijd tegemoet en hopen dat alles goed zal gaan." De voetballer zegt iedereen op de hoogte te houden via Instagram, Twitter en Facebook.

 

Finally we can tell everyone that we are PREGNANT??? #wearegonnabe4 #mom #dad #bigbrother

Een foto die is geplaatst door Estavana Polman Official Page (@estavana) op

Samenwonen

Polman is sinds begin 2016 samen met de Van der Vaart. De twee wonen samen in Denemarken, waar Polman handbalt voor Team Esjberg. Van der Vaart speelt voor voetbalclub FC Midtjylland.

 

Vriendschappelijk

Sylvie Meis en Estavana Polman hebben elkaar in mei van dit jaar ontmoet. Bekijk de beelden hierboven. De twee omhelzen elkaar vriendschappelijk als ze elkaar voor het eerst ontmoeten. 

Update

Lees deze week exclusief in Story: ex kapot van babynieuws Rafael en Estavana 'Het kindje dat hij óók met mij wilde!'