Wietze de Jager is vader geworden van een dochter. Het meisje heet Juul Bettie De Jager.

Dat maakte de 27-jarige Qmusic-DJ maandagochtend bekendgemaakt in zijn ochtendshow. Mattie Valk, die dagelijks met Wietze het radioprogramma maakt, belde hem op.

Knapste baby van Nederland

"Sorry alle ouders van Nederland, maar ik heb de knapste baby van Nederland", liet Wietze aan de telefoon weten. "Ik denk dat ik nog een beetje leef op de adrenaline, maar dat hoort erbij. Ik ben er alleen maar mee bezig", legt hij uit. "Ook met Lieke gaat het goed. Het is een enorme prestatie van haar en als man sta je er dan toch een beetje lullig naast. Wat zij heeft geflikt, oh oh oh."

Eerste kind

Het is het eerste kindje voor Wietze en zijn vrouw Lieke Veld, die ook dj is bij Qmusic. Afgelopen zomen maakte het stel bekend een eerste kindje te verwachten. Lieke en Wietze trouwen in september 2015 en leerden elkaar kennis bij radiozender Kermis FM in Tilburg.

Beeld: Twitter, Instagram

538-DJ Sander Lantinga is vrijdag vader geworden van zijn derde spruit: dochter Cato Doortje. En met drie kids in huis is het opeens wel heel erg druk…

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Sylvie laat niet vaak de zachtere kant van zichzelf doen. De presentatrice wordt dan ook vaak omschreven als 'koel', maar daar lijkt ze met haar nieuwe programma verandering in te willen brengen. 

In 'Sylvies Dessous Models' gaat ze op zoek naar een nieuw model voor haar eigen lingerielijn. En dat wordt zeer emotioneel als we de presentatrice mogen geloven. Krijgen we hierin eindelijk 'de echte Sylvie' te zien zoals ze het zelf ook zegt?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: AD | Beeld: ANP