Akwasi is voor de tweede keer vader geworden. Dat liet de rapper op zaterdag in een post op Instagram weten. Dat zijn vriendin zwanger was heeft hij bewust niet op social media gedeeld, vertelt hij. Dit vanwege de turbulente periode die hij achter de rug heeft.

De rapper heeft een zoontje gekregen. 'Hij is gezond en hij is prachtig.' 

Article continues after the ad

In verwachting

'Mijn vriendin raakte in verwachting van ons tweede kindje in een hele contradictieve periode (turbulent vs zegeningen) in mijn leven. In no time werd social media een negatieve, toxische ruimte waardoor ik het nieuws vooral binnen mijn eigen kringen deelde en liever niet op de socials', aldus de 33-jarige Akwasi, die al een dochtertje heeft met zijn vriendin.

Vaak in het nieuws

Akwasi was het afgelopen jaar vaak in het nieuws. De rapper kwam vorig jaar onder vuur te liggen tijdens de Black Live Matter-demonstratie op de Dam in Amsterdam vanwege een uitspraak over de sinterklaasviering. Daar zei Akwasi onder meer dat hij Zwarte Piet hoogstpersoonlijk op zijn gezicht zou trappen als hij hem tegen zou komen in november. Omdat hij publiekelijk afstand nam van zijn opmerking besloot het Openbaar Ministerie hem niet te veroordelen voor 'opruiing'.

Omroep ZWART

De uitspraken bleven Akwasi desondanks achtervolgen. Tijdens een interview in december met de EO liep de rapper weg omdat hij ernaar werd gevraagd. Ook dwong hij de makers de gemaakte opnames te wissen en nam twee laptops mee. Na het incident besloot de rapper voorlopig achter de schermen te blijven bij Omroep ZWART, waarvan hij medeoprichter is.

Bron: ANP | Beeld: Instagram, Brunopress
Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.