Het was afgelopen woensdag precies een maand geleden dat Roxeanne Hazes beviel van haar eerste kind, zoontje Fender Andrew Arnold Zwennes. Gisteren deelde Roxeanne een foto van haar en de een maand oude Fender waarop we duidelijk kunnen zien dat hij steeds meer op zijn moeder begint te lijken, hoewel mama Rox meestal wel iets vrolijker kijkt…

Op Instagram plaatste de zangeres een schattig kiekje van haar en Fender, met als bijschrift: ‘Wanneer je slecht praat over zijn mama, dan krijg je deze blik.’ En inderdaad: Fender kijkt niet al te blij. 

Article continues after the ad

Gelijkenis

Maar wanneer we goed kijken, zien we dat de kleine Hazes-baby al heel veel weg heeft van zijn moeder. Het valt op dat de twee vooral gelijkenissen vertonen bij de ogen en de mond. Oordeel zelf:

Hoewel het duidelijk was zijn dat Fender veel lijkt op zijn moeder, vinden veel fans dat hij juist veel weg heeft van papa Erik Zwennes. Hoe dan ook: de kleine Fender is prachtkindje om naar te kijken. Dat bewijst deze video wel, die gisteravond door Roxeanne werd gedeeld op Instagram.

 

Mijn hart. ❤️

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram