Het is geen voor de hand liggende relatie, de innige vriendschap tussen de schatrijke mediatycoon John de Mol (62) en de 'socialistisch' Astrid Joosten (59). Toch zijn ze elkaar zeer dierbaar en toont de als zakelijk keihard bekendstaande John de tv-presentatrice steevast zijn gevoelige kant. 

Vriendschap

Astrid: 'Ik hoor geregeld: ben jij bevriend met John de Mol? Die heeft toch helemaal geen vrienden? Dan moet ik alleen maar lachen. Hij heeft een vaste, trouwe vriendenclub die geregeld samen dingen onderneemt.' Ze vertelt dat John altijd voor haar klaarstaat en binnen een uur op sms'jes reageert. In de tijd dat haar man Willem gezond was brachten ze veel vakanties samen door. En toen hij op sterven lag verliet John vaak belangrijke meetings om bij hem te zijn. Na het overlijden was John één van de mannen die de kist droeg. Astrid: 'Ik heb zijn tranen gezien. Het is een lieve, lieve man.'

 

Het hele verhaal lees je in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders