Wie het verhaal van Astrid Joosten niet kent en haar ontmoet, zou nooit kunnen bedenken wat voor een gruwelperiode ze achter de rug heeft. De presentatrice straalt weer van levenslust en lijkt het grootste verdriet om het overlijden van haar man Willem te hebben verwerkt. ‘Gek genoeg went het.’

Als Story de presentatrice spreekt, vertelt ze dat het beter met haar gaat. ’Het gaat eigenlijk heel goed. Gelukkig maar. Het is inmiddels natuurlijk dan ook wel al meer dan vijf jaar geleden. En ja, het verdriet went, hoe gek dat misschien ook klinkt. Het verdriet wordt zachter. Langzaam raakt het toch wat meer naar de achtergrond. Ik heb weer zin om leuke dingen te doen en ik kan daar ook echt weer van genieten. Het lukt me weer om vrolijk te zijn.’ En dat is meer dan prettig om te horen van Astrid, die begin dit jaar opnieuw een klap te verwerken kreeg toen ook haar eerste man Jack Gadellaa (75) overleed. Weer een droevig moment, maar ook dat dieptepunt doorstond de presentatrice met verve. In plaats van te zwelgen in haar verdriet, geniet Astrid van de enkele dierbare vrienden die ze heeft, onder wie John de Mol en zijn partner Els, en natuurlijk van haar tv-werk. 

Lees het hele verhaal in Story editie 16. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP