Astrid Joosten heeft het vijf jaar na de dood van haar man Willem Ennes weer “leuk en spannend”. “Maar daar ga ik verder helemaal geen antwoord op geven”, lachte de presentatrice in Linda’s Zomerweek.

Alvleesklierkanker

“Het gaat in principe nu heel goed met me, maar dat is niet elke dag hetzelfde”, vertelde Astrid, die haar grote liefde verloor aan alvleesklierkanker. Het verwerken van de dood van Willem, die zes weken nadat de diagnose werd gesteld stierf, “heeft best lang geduurd”. “Het gaat met golfbewegingen. Net als je denkt ‘nou, nu gaat het wel goed’ dan komt er weer een enorme terugslag.”

Grote liefde

Astrid en Willem hadden “misschien wel een uitzonderlijk goede relatie”, die niet zomaar te evenaren is. “Ik besef heel goed dat heel veel mensen misschien nooit hun grote liefde vinden. Ik koester dat het mij wel is overkomen. Een andere meneer is een andere meneer en een ander soort liefde is een ander soort liefde en dat is ook goed. Ik ga dat helemaal niet willen evenaren, dat zou heel dom zijn.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders