Mila Kunis en Ashton Kutcher verdienen geld als water. Maar wie denkt dat de kinderen van het Hollywoodkoppel later zorgeloos kunnen genieten van de familiemiljoenen, heeft het mis.

Hoewel ze nog lang niet in de nadagen van hun carrière zijn, hebben Mila Kunis (34) en Ashton Kutcher (40) hun schaapjes al op het droge. Zij timmeren dan ook al twintig jaar succesvol aan de weg, sinds ze in de jongerenserie That ‘70s Show een glorieus debuut maakten. De toen veertienjarige Mila was meteen verkikkerd op Ashton, maar dat was niet wederzijds. Na een aantal affaires werd hij verliefd op actrice Demi Moore, met wie hij in 2005 trouwde. Een gelukkig huwelijk werd het niet. Ashton bleek er minnaressen op na te houden. Demi hoopte dat Ashton zijn leven zou beteren. Maar toen dat er niet in zat, zette zij de scheiding in gang. Aan vaste verkering leek Ashton niet te moeten denken, tot hij Mila in 2012 weer tegenkwam, die net haar relatie met acteur Macaulay Culkin had beëindigd. Eindelijk zag Mila haar gevoelens voor Ashton beantwoord. De twee waren dolgelukkig toen dochtertje Wyatt (3) werd geboren, waarna zij in 2015 trouwden. Met de geboorte van zoontje Dimitri (1) is hun gezin compleet. Hoewel hun handenbindertjes opgroeien in weelde, wil het acteurskoppel hen er nu al voor behoeden om verwaande nesten te worden. Het miljoenenvermogen kunnen zij dan ook helemaal op hun buik schrijven. ‘We zullen al ons geld aan goede doelen geven,’ zei Ashton recentelijk.

More content below the advertising

Lees het hele artikel in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Rachpoot/MEGA (HH)

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl