Mila Kunis en Ashton Kutcher verdienen geld als water. Maar wie denkt dat de kinderen van het Hollywoodkoppel later zorgeloos kunnen genieten van de familiemiljoenen, heeft het mis.

Hoewel ze nog lang niet in de nadagen van hun carrière zijn, hebben Mila Kunis (34) en Ashton Kutcher (40) hun schaapjes al op het droge. Zij timmeren dan ook al twintig jaar succesvol aan de weg, sinds ze in de jongerenserie That ‘70s Show een glorieus debuut maakten. De toen veertienjarige Mila was meteen verkikkerd op Ashton, maar dat was niet wederzijds. Na een aantal affaires werd hij verliefd op actrice Demi Moore, met wie hij in 2005 trouwde. Een gelukkig huwelijk werd het niet. Ashton bleek er minnaressen op na te houden. Demi hoopte dat Ashton zijn leven zou beteren. Maar toen dat er niet in zat, zette zij de scheiding in gang. Aan vaste verkering leek Ashton niet te moeten denken, tot hij Mila in 2012 weer tegenkwam, die net haar relatie met acteur Macaulay Culkin had beëindigd. Eindelijk zag Mila haar gevoelens voor Ashton beantwoord. De twee waren dolgelukkig toen dochtertje Wyatt (3) werd geboren, waarna zij in 2015 trouwden. Met de geboorte van zoontje Dimitri (1) is hun gezin compleet. Hoewel hun handenbindertjes opgroeien in weelde, wil het acteurskoppel hen er nu al voor behoeden om verwaande nesten te worden. Het miljoenenvermogen kunnen zij dan ook helemaal op hun buik schrijven. ‘We zullen al ons geld aan goede doelen geven,’ zei Ashton recentelijk.

Lees het hele artikel in Story editie 14. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Rachpoot/MEGA (HH)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.