Art Rooijakkers is voor zijn tv-programma Rooijakkers over de Vloer uitgenodigd door Jan Dulles. De zanger van de 3JS en zijn vriendin Caroline verwelkomen de RTL-presentator bij hun thuis. 

Het stel zal onder meer het verhaal vertellen over hun jonge dochtertje Donna, dat eind vorig jaar plotseling overleed. Rooijakkers noemt het bezoek aan Jan en Caroline 'bijzonder en aangrijpend'.

Ernst Daniel Smid

'Een intiem en integer portret, dat is steeds mijn streven als ik bij mensen op bezoek ga. Dat geldt ook voor mijn treffen met Ernst Daniel Smid', zegt Rooijakkers, bij wie de presentator ook nog op bezoek gaat. 'Ik bezoek hem in zijn woon- en geboorteplaats Enschede, waar hij omringd door familie en vrienden zo goed en kwaad als het gaat leeft met de ziekte van Parkinson.'

Derde seizoen

Het populaire programma op RTL 4 is bezig aan het derde seizoen. De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen werden al goed bekeken. Zo keken er ruim een miljoen mensen woensdagavond naar de uitzending met de zanger en kersverse vader Danny Vera.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.