Art Rooijakkers presenteert vanaf juli acht weken lang een talkshow op het tijdstip van het maandag gestopte RTL Late Night met Twan Huys. 

'We zijn bezig met een vrolijk zomeravondprogramma met Art Rooijakkers op het tijdstip van 22.30 uur op RTL4', zegt een woordvoerster van RTL.'Het programma stond al langer in de planning en heeft niet te maken met het stoppen van RTL Late Night'. Ze zegt dat de zender nog bezig is met de invulling van het zomeravondprogramma.

Article continues after the ad

Vervanger

Het programma zal vanaf juli acht weken lang om 22.30 uur op RTL4 te zien zijn. De titel is nog niet bekend. Rooijakkers was al de eerste vervanger van Huys bij Late Night, mocht Huys ooit niet beschikbaar zijn. Vanwege het vroegtijdige einde van dat programma kwam het daar echter nooit van. Huys maakte maandagavond de laatste aflevering van RTL Late Night, die eerder op de late avond werd gepresenteerd door Humberto Tan.

Overstap

Rooijakkers maakte afgelopen zomer van AVROTROS, waar hij jarenlang het gezicht was van Wie is de mol?, naar RTL. Bij zijn nieuwe werkgever presenteerde hij al de komische taalquiz Praat Nederlands met me en Holland-België.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders