Art Rooijakkers keek op naar het 'sterrenteam' van RTL toen hij direct mee mocht met het jaarlijkse presentatorenuitje. Dat vertelt de kersverse aanwinst van RTL zaterdag in het AD.

Discobowlen

"Iedereen was er: Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Ruben Nicolai - het hele sterrenteam. Stom misschien, maar ik ben daar dan toch van onder de indruk. Dat ik daar tussen sta, als Brabants menneke", aldus Art, die met zijn neus in de boter viel. Het complete team ging met elkaar discobowlen.

Buitenbeentje

Art denkt niet dat de RTL-sterren ook onder de indruk waren van hem. "Dat kan ik me niet voorstellen. Ik beschouw mezelf nog steeds als een buitenbeentje. Dat zal er vermoedelijk altijd in blijven zitten."

Wittebroodsweken

Bij RTL bevalt het tot nu toe goed, vervolgt Art. "We zitten in onze wittebroodsweken. Net als in een beginnende relatie vind je dan nog alles leuk aan elkaar, pas later kom je erachter dat je partner toch wel heel hard smakt. Maar nu zijn we vooral bezig met plannen maken, ideeën uitwerken, programma's ontwikkelen."

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP