Vanavond gaat het derde seizoen van Rooijakkers over de vloer van start. Art onthult bij welke BN'ers hij dit seizoen thuis is geweest én vertelt waarom het hem niet lukte om bij Elise Schaap over de vloer te komen. 

Rooijakkers over de vloer

Vanaf vanavond kunnen we weer iedere woensdag zien hoe Art Rooijakkers over de vloer gaat bij BN'ers. Dit seizoen zien we hem langsgaan bij onder andere Geraldine Kemper, Bilal Wahib, Danny Vera en Stefano Keizers.

Article continues after the ad

Bende bij Stefano

Over die laatste heeft Art wel iets grappigs te vertellen. De vriendin van Stefano heeft namelijk wel heel erg haar best moeten doen om hun huis toonbaar te maken voor de opnames: 'Stefano had een tijdje een kunstproject lopen waarbij hij alles mee naar huis nam wat hij kreeg aangeboden. Je kunt dus wel bedenken wat voor bende dat was. Voordat wij langskwamen heeft zijn vriendin al die kamers met rommel, op één na, opgeruimd en leeggehaald. Die ene kamer die vol zat met rommel hebben we ook gefilmd en je kijkt je ogen uit', vertelt Art aan Televizier

Hoogtepunt

Wie volgens Art het hoogtepunt van het seizoen is? Bilal Wahib! 'Het is een jonge gast maar hij gaat als een speer! Ik ben een ontzettende muziekliefhebber, zijn optreden op Noorderslag vond ik adembenemend. Hij heeft al een Gouden Kalf en een Shooting Star-award gewonnen. Bilal begint één van de grootste acteurs van ons land te worden en het is mooi om dat aan het begin van zijn carrière te kunnen volgen', aldus Art.

Elise Schaap

Bovenaan Art's BN'er-wishlist staat Elise Schaap. Hij wil haar dolgraag bezoeken voor zijn programma, maar voor seizoen 3 is dat helaas niet gelukt. Daarover vertelt hij: 'Ik had heel graag Elise Schaap willen bezoeken. Zij is ongeëvenaard goed en staat zeker op mijn lijstje. Vanwege corona was dat dit seizoen helaas niet mogelijk. Als het aan mij ligt gaan we nog wel even door, Peter van der Vorst heeft geloof ik 16 seizoenen gemaakt, dus ik heb nog wel even te gaan.' Art hoopt dat hij Elise voor seizoen 4 kan strikken. 

Bron: Televizier | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.