Na weken gissen en de vele geruchten is het hoge woord eruit: Art Rooijakkers wordt niet de opvolger van Dennis Weening. Art gaat namelijk definitief niet het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson presenteren.

Zijn management heeft dit in een officieel statement laten weten. 'Wij kunnen bevestigen dat Art Rooijakkers inderdaad Expeditie Robinson niet gaat presenteren. Daar willen we het graag bij houden.' Art zei eerder over alle ophef: 'Er wordt veel over gekletst, vooral over mij, blijkbaar.' Hij heeft een tijdje terug Dennis er zelf over gesproken. Art: 'Maar ik word er wel een beetje chagrijnig van, merk ik'. Ook liet hij al weten: 'Ik ben juist naar RTL gekomen om nieuwe programma’s te presenteren'.

Article continues after the ad

Nieuwe naam

Wie Dennis wél gaat opvolgen is nog niet bekend. De naam Kaj Gorgels valt wel opvallend vaak: hij deed vorig seizoen nog mee aan het spelprogramma op een onbewoonde eiland. Zeven seizoenen lang heeft Art het populaire programma Wie is de Mol? gepresenteerd, wat vanaf vanavond weer op televisie te zien is. Rik van de Westelaken heeft het stokje van hem overgenomen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders