Art Rooijakkers gaat een aantal boeiende gesprekken voeren in zijn nieuwe talkshow Zomer met Art. Maar één BN'er kun je niet op de praatstoel verwachten: Dennis Weening.

Vorig jaar was er nog een relletje tussen de 2 presentatoren om de presentatieklus van Expeditie Robinson. Dennis Weening werd toen plotseling na 6 jaar trouwe dienst van het programma gehaald. Daarna maakte hij bekend dat Art Rooijakkers in de running was om zijn microfoon op het eiland over te nemen. Dat ging echter niet door maar deze zomer heeft Art zijn eigen talkshow en daarover kwam hij babbelen bij Wilfred Genee in Café Hendriks en Genee op Veronica. “Je hebt straks ook sidekicks. Dennis Weening ook een keertje?“ vroeg Wilfred op het eind.  Art: “Nee, nee, nee, die mag niet komen. Die werkt niet meer voor televisie, hè?”

Article continues after the ad

Rel

Wilfred vroeg daarna door en kreeg van Art te horen dat Dennis niet welkom is. Ze hebben toentertijd een keer met elkaar gebeld over de Expeditie Robinson-rel maar echt uitgepraat is het niet.

Wilfred: “Maar hij is boos op je dan?”

Art: “Dat weet ik niet. Ik heb hem nooit meer gesproken. Dan moet je hem volgende week even uitnodigen.”

Wilde geruchten

De geruchten rondom Expeditie Robinson begonnen vorig jaar hun eigen leven te leiden en Art Rooijakkers heeft ze altijd sterk ontkend. Een van de wildste was dat hij naar RTL zou zijn overgestapt speciaal om Expeditie Robinson te presenteren. Art heeft alleen gezegd dat het hem is aangeboden en dat hij het wilde overwegen. Toen bekend werd dat Dennis Weening z’n contract plotseling niet werd verlengd, was dat voor Art toch reden om het niet te doen.

Zomer met Art start 17 juni op RTL4 en is dan 5 dagen in de week te zien. Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst worden o.a. zijn co-hosts.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Superguide.nl