Chantal schreeuwde het begin deze week nog net niet van de daken: de blondine zou het erg gezellig hebben met niemand minder dan Aron. Ook hij deed mee aan Married at First Sight, maar de twee zouden elkaar helemaal gevonden hebben. Toch zaait de post van 'Wenkie' nu weer twijfel.

Boven haar post op Instagram prijkte namelijk eerst prominent 'mijn grote liefde', maar dat is inmiddels aangepast. Hoewel Aron nog steeds de 'liefste' is, heeft Chantal de caption dus wel degelijk aangepast. Was het haar dan toch te doen om de aandacht of heeft de ex van Monique haar op de vingers getikt?

Tekst gaat verder onder de post.

Article continues after the ad

Chantal verklaarde eerder nog aan Shownieuws: 'Ik heb superleuk contact met Aron en we waren gisteren lekker weg. Dat is hartstikke leuk. En daarna zijn we lekker een hapje gaan eten in IJmuiden en nog even lekker geborreld en lekker gekletst.'

Loopt zo lekker

De blondine laat weten dat het allemaal ontzettend lekker loopt met Aron. 'Zo fijn. Ik ben echt gelukkig.' In ieder geval behandelt hij haar wél als een prinsesje. Op een volgende foto is te zien hoe hij netjes de deur openhoudt voor Chantal. Daar hoeft ze weinig woorden aan vuil te maken: 'Zo kan het dus ook!😃🥰' Wel is in de post daarna te zien dat ze met een deel van de MAFS-groep uiteten waren, dus of er écht romantiek is tussen Aron en Chantal, blijft nog even gissen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Chantal

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.